fbpx
tel: +4571700325
kontakt@sanga.dk
  • The obvious things costumers see

Vi tager din virksomhed seriøst. 

FORDI AT FØRSTE INDTRYK BETYDER ALT.

En potentiel kunde skal føle sig godt tilpas med at vælge jeres virksomhed frem for en anden. At have professionelle portrætbilleder giver kunden et godt første indtryk. Det er jeres chance for at imponere kunden og ikke mindst fremtidige gode medarbejder kandidater til virksomheden. 

LAD OS BOOSTE DIT IMAGE.

Vi tager medarbejderportrætter, der fremstiller dit unikke team fra en professionel vinkel. Vi lytter til din virksomheds ønsker og behov, og kommer også meget gerne med input og ideer til, hvordan vi kan hjælpe jer med at vise dig og dit team som en yderst professionel spiller i branchen.

DINE KUNDER VIL VIDE HVEM DE HANDLER MED.

At vise omverdenen jeres arbejdsmiljø og arbejdesituationer giver tillid og tryghed for potentielle kunder og samarbejdspartnere. Vi ved hvordan vi får din arbejdsplads til at se attraktiv ud på billeder. 
Man bør tage professionelle billeder til medarbejdernes LinkedIn profiler, hvilket giver et ensartet image, som styrker jeres brand og virksomhedens tilstedeværelse på det professionelle medie.

The business

The staff

Vi giver kaffe.

Overvejer du at give din virksomhed eller dig selv et visuelt ansigtsløft, så kontakt os - Vi lover at kaffen er god.  

kontakt@sanga.dk
Copyright © Premedia
eyethumbs-uparrow-up-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram